16-04-10

Meet the bloggers...

Wie wil weten wie er vorige keer bij was en de sfeer wil opsnuiven kan in een hoop vorige postjes terecht waar je verslagen en vooral veel foto's kan vinden van de BBB-editie van verleden jaar. Snuister maar eens door ons archief.

Blijkbaar zitten we dit jaar met het probleem dat heel wat mensen communiefeesten hebben of er een weekend op uit trekken. Maar we panikeren nog lang niet hoor. Het kan niet zijn dat heel blogland al plannen heeft die dag. Dus mensen, aarzel niet en schrijf in. Er zijn al een 15-tal mensen die de stap hebben gezet. We kijken er naar uit om veel nieuwe gezichten te zien en bijgevolg ook nieuwe blogs te leren kennen!

We willen ook nog eens duidelijk meegeven dat je geen Skynetblog hoeft te hebben om te kunnen inschrijven. Ook bloggers van andere providers zijn meer dan welkom.

Ook dit jaar geen achterliggende reden, geen addertjes onder het gras. Een leuke dag in een prachtig domein, dat is waar we voor willen gaan. 

Voor de (eventuele) inkom van de Ster moet je een weinig inkomgeld betalen maar de bijeenkomst zelf is volledig gratis. We hebben er weer voor gezorgd dat iedereen zo vrij mogelijk is. Het is niet de bedoeling dat je de hele namiddag op het trefpunt (Horecazaak De Brokkelinck) blijft maar het mag best. Je gaat en staat waar je wil. Wie De Ster niet wil bezoeken hoeft zelfs geen inkomgeld te betalen want 'De Brokkelinck' ligt net buiten het domein. Eten en drank zijn naar eigen goesting (maar wel voor eigen rekening) te gebruiken en ook de betalende attracties in het park zijn op eigen kosten. Je maakt het dus zo goedkoop of duur als je zelf wil. Wie met de groep wil middageten (details in vorige postje) moet dit ten laatste 15 mei opgeven per mail.

bbb4-1

 

Komaan hé mensen, je kan nog inschrijven tot 15 mei: blijebloggers@gmail.com.

 

Commentaren

Voor mij is het een beetje te ver, anders had ik me zeker ingeschreven. Wat de reacties van een zekere Han betreft, is heel kinderachtig en getuigd van een minimum aan tolerantie! :-)

groetjes

Gepost door: maike | 19-04-10

hallo BBB-team mag ik even iets opmerken
de link van Sylvie (bij de ingeschrevenen) werkt niet, je komt op de startpagina van de blogs terecht
een foutje in de link of blog verwijderd?

groetjes

Gepost door: Borriquito | 22-04-10

@ Borri Zeer vreemd. Blognaam is correct ingebracht en blog zelf werkt. Link niet. Ook niet na opnieuw inbrengen. Even afwachten, misschien een 'tijdelijke storing''? We volgen het op.

Gepost door: bbb | 22-04-10

Zag een mooie reclamepost... voor jullie dag bij de Chillende Twintiger...leuk! Het bracht me op het idee om morgen ook zo'n postje te gaan maken...precies een maand van te voren leek me wel leuk. Hoop natuurlijk dat ik er nog mensen warm door maak te komen..hoe meer zielen hoe meer vreugd hè!
Groetjessssssss!

Gepost door: mizzD | 22-04-10

Nu werkt de link naar Sylvie wel. De "y" moest een "i" zijn.

Gepost door: bbb | 22-04-10

Vorig jaar waren we op verlof, en dit jaar.. ja, communiefeest van ons jongste neefje.. het wil weer lukken, maar die datum ligt natuurlijk al heel lang vast.. dus jammer maar helaas..

Gepost door: Annick en Chris | 24-04-10

JOEPIEEEEEEEEEEE Dit jaar zijn we erbij! Echt! Zaterdag hebben we 's avonds een feest, maandag hebben we feest, zondag was nog vrij! Ik zal te herkennen zijn aan de oogzakken (en de baby ;-))

Gepost door: Cindy | 26-04-10

Ik wens jullie héééél véééél plezier en vind het super spijtig dat ik er weeral niet bij kan zijn. Maar ja, ik kan met het hele gezin enkel een weekendje weg als dit een verlengd weekend is. Dus sorrryyyyy .... Misschien volgend jaar?

Gepost door: Stefanie | 20-05-10

De commentaren zijn gesloten.