05-03-10

Eventjes voorstellen:

Mogen wij ons nog even voorstellen?
Nana & Bientje, bloggertjes van het eerste uur en organisators van de Blije Bloggers Bijeenkomst 2009.


nanaNana kennen we nu vooral van Nana's Day. Ze is licht prettig gestoord, lacht en sjauwelt graag, denker en jawel, al oma van 2 kleine pagadders. Op 30 december 2005 zette ze haar eerste stappen in de blogwereld met haar Makenanasday-blogje en stopte in februari 2009. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en daarom is ze sinds 17 juni 2009 weer volop aan het bloggen.

 

BientjeBientje heeft sinds november 2006 het blogje Huisje Weltevree, een blogje over het reilen en zeilen van een huisgezin met twee veertigers, een dochter van dertien en een zoon van negen (ondertussen dan toch al want toen dit blogje startte waren ze negen en zes!). Haar teller heeft ondertussen al ruim de 400.000 bezoekjes overschreden en hoewel het bloggen niet meer zo frequent is als vroeger denkt ze er niet aan om ooit te stoppen.  

Vorig jaar organiseerden we met ons tweetjes een eerste Blije Bloggers Bijeenkomst in Wachtebeke. Met succes trouwens, de opkomst was talrijk, de reacties achteraf waren allemaal super enthousiast en voor ons was dat meteen ook een stimulans om een tweede editie te organiseren: BBB, editie 2010 op zondag 23 mei.


En we kregen versterking!


GeertEen derde blogger helpt dit jaar mee met de organisatie van de bijeenkomst! Want we willen dat editie 2010 nog beter wordt en een nog talrijker opkomst kent!
Geert is zijn blogje Rondom Mij iets meer dan een jaar geleden gestart. Het zou een blogje worden over zowat alles dat hem bezighield in het leven. Het is ondertussen uitgegroeid tot een heuse tuinbijbel! En dat er behoefte is aan goed advies in de tuin bewijst zijn tellertje dat de 100.000 al heeft overschreden!

We houden jullie nog een beetje in spanning waar precies de bijeenkomst doorgaat dit jaar. Eén ding kunnen we jullie wel al verklappen.
Noteer dus maar vlug in die agenda's:
ZONDAG 23 MEI
BLIJE BLOGGERSBIJEENKOMST 2010!

Commentaren

Oef.. midden in het sportklimseizoen...benieuwd of ik kan dit keer!
Groetjessss!

Gepost door: mizzD | 05-03-10

alléé de datum zit al goed... als ik er nu ook nog kan geraken schrijf ik mij in...

Gepost door: Tal | 05-03-10

Ai! 23 mei is eerste Pinksterdag! Vrees dat ik zal moeten overslaan...tenzij het slecht weer is en we niet kunnen gaan kamperen.

Gepost door: mizzD | 05-03-10

oei is 23 mei inderdaad Pinksteren? dan weet ik het ook nog niet :s verdorie, net nu ik dacht dat het me wel zou lukken....

Gepost door: Blah | 05-03-10

oh, en nu maar hopen dat het ergens is dat gemakkelijk bereikbaar is!!

Gepost door: magda | 05-03-10

Dat zet ik al vast op de kalender zo neem ik geen andere afspraken. Nu nog afwachten waar...
Dat word daar weer een druk weekend want ik ga de vrijdag avond naar een concert :-))
Groetjes en succes.

Gepost door: emmy | 05-03-10

snif,snif..snotter,snotter.. ik keek er zo naar uit,laat dit nu net de dag zijn dat ons pruts haar eerste communie doet!.maar ja.....tegen dan kan er nog veel gebeuren, afwachtende grtjs...

Gepost door: guusje.. | 06-03-10

De commentaren zijn gesloten.