30-04-09

Een leuk voorstel...

Calamity Jane suggereerde Provinciaal domein Puyenbroeck Wachtebeke, ook weer redelijk centraal gelegen, in Oost Vlaanderen.
Puyenbroeck is een locatie met: fietsenverhuur, roeivijver, minigolf, zwembad, toeristisch treintje,... Niet dat we dit allemaal nodig hebben maar een gezellig en sociaal kader is mooi meegenomen. Er zijn daar twee horecacomplexen waar we terecht kunnen voor een hapje en/of drankje.

Het Provinciaal Domein in Huizingen, het voorstel van Blah, is ook niet slecht. Rotstuin, arboretum, kasteel, horecagelegenheden, speeltuin, minigolf, roeivijver,... ook genoeg troeven.

Voor iedereen goed doen gaat niet lukken dus er zal allicht een groepje mensen zijn die iets verder moet reizen dan de rest. We noteren voorlopig gewoon alle locatietips en zullen binnenkort bekijken welke het best gelegen en bereikbaar is.

Iemand nog een ander idee?
Laat maar komen!!

14:00 Gepost door BBB-team | Permalink | Commentaren (2)

Commentaren

:-) Mechelen mss, redelijk centraal gelegen en veel te bekijken.
Grtjs en zonnekes

Gepost door: Kay | 30-04-09

Liefste Bientje en Nana, een beetje een laat antwoord misschien : de zusjes moeten altijd eerst met elkaar overleggen en mijn zus weet altijd onmiddellijk wat ze wil, ik moet daar eerst grondig over nadenken. Nu zijn we het samen eens, we vinden het een heel mooi initiatief en hopen dat het een groot succes wordt maar wij staan niet te springen om onze medebloggers in levenden lijve te ontmoeten. We houden van een beetje mysterie en ons eigen gefantaseerd beeld. Ik wil wel reclame maken en heb dus al een linkje op mijn blog geplaatst. En wie weet, kriebelt het die bewuste dag té veel dan kunnen we nog altijd langskomen... Zeker als het in Puyenbroeck zou zijn, dat is niet ver 'uit de weg'. Groetjes en nog eens succes gewenst !
Omamoetje en Leensdingetjes


Gepost door: omamoetje | 02-05-09

De commentaren zijn gesloten.