26-04-09

Het idee is gelanceerd, nu nog organiseren!

Gisteren heeft Nana tijdens een slapeloze nacht dit blogje reeds aangemaakt en terwijl ze waarschijnlijk nog in haar bedje lag, zette ik er haar eerste postje op. Dan was er toch al iets te lezen hé gisteren!

Deze week is bij ons de gedachte gegroeid, naar aanleiding van een reactie van Stefanie op mijn blogje Huisje Weltevree, om eens een bloggersbijeenkomst te organiseren.
Nana heeft de boel zo'n beetje in gang gestoken en ik ben enkele mailtjes beginnen rondsturen...
Nana, die tegenwoordig blogloos door het leven gaat, maakte in allerijl deze blog aan, anders mocht ze van mij niet mee naar de bijeenkomst. Knipogen Tong uitsteken

Het hoe en wat van de bijeenkomst is nog niet helemaal duidelijk.
Jullie reageerden al wel dat jullie het leuk zouden vinden, maar we zouden eigenlijk wel échte ideeën kunnen gebruiken.
Dus mailen maar hé mensen, dan hebben we meteen ook de mailadressen van de geïnteresseerden!
Die mee wil organiseren met ons, is natuurlijk ook welkom!

We zouden eventueel Gent als uitvalsbasis nemen en de datum zou ten vroegste ergens begin juli zijn. Vóór die tijd zijn er nog teveel andere familiedingen te organiseren zoals een communiefeest... en Nana, die gaat eerst nog een paar weekjes in de Provence gaan genieten...

Dus...

09:35 Gepost door Bientje | Permalink | Commentaren (10)

Commentaren

Hallo Blog Sisters HEy tof ideé ik zie dit helemaal zitten omdat een ontmoeting met blogers altijd leuk is ,
Groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 26-04-09

idee Ik vind het idee zeker niet slecht hoor.
Persoonlijk heb ik er geen behoefte aan.
Begrijp mij daarbij ajb niet verkeerd: ik ben er van overtuigd dat Nana ontmoeten (Ninne, Bientje en anderen ken ik zo goed niet) fantastisch zou zijn, maar ik kom nu al tijd tekort om mijn leven georganiseerd te krijgen.
Straks in juni organiseer ik een uitstap voor de HFC, Han Fan Club = fotoclub.
Persoonlijk kom ik ook altijd tijd tekort om met mijn gezin bezig te zijn, dus zo naar een Blije Bloggers dag trekken is dan weer ten koste daar van.
Dus: ik wens dit initiatief van harte succes, maar ik zie mij niet onmiddellijk deelnemen.
Toch proficiat om dit op te starten, mensen vanachter hun PC krijgen via de PC is een heel leuk idee.

Gepost door: pieterbie | 26-04-09

SUPER Ik zie het helemaal zitten om al die blogvrienden eens in het echt te zien. Buiten Blah is het me nog niet gelukt. Ik laat mijn hersenen eens kronkelen en als er iets positief uitkomt, laat ik het zeker weten. Ik hoop alleen dat ik niet op vakantie ben, want juli is bij ons vakantieperiode. Ik zou misschien eerder aan september denken. Ook (kans op) mooi weer, de meeste mensen hebben hun vakantie achter de rug,... bekijk het maar eens. Misschien ook iets meer centraal in Belgie zoeken? Voor 'de Limburg' is Gent al behoorlijk ver (niet dat ik uit de Limburg ben ;-)... Het zijn maar ideetjes... Ik blijf dit blogje uiteraard trouw volgen ;-) Tof initiatief dames!

Gepost door: Dolinneke | 26-04-09

JA! Doen! Gent is prima en het tijdstip ook.
De Brielmeersen in Deinze misschien? Er is een cafetaria met zonneterras en lekkere ijsjes, vlak bij de speeltuin gelegen, zodat het jonge volkje ook nog wat kan beleven. Of iedereen breng zijn picknick mee (bij mooi weer), het park is groot genoeg.

Gepost door: Martine | 26-04-09

Het is een tof initiatief, maar zoals ik lees bij de reactie van Pieterbie, is het niet echt iets voor mij. Ik ben misschien een beetje te asociaal en verlegen ;-)
Maar ik vind het absoluut fijn, dat jullie zoiets opstarten. Er zullen zeker vele bloggers zijn die zich hier op verheugen.
Veel succes !
En niet te vergeten dikke knuffels !

Gepost door: Mamapippa | 26-04-09

Een fijn idee dames. Voor mij is Gent wel al aan de andere kant van de wereld he :-) Ik zou er graag bij zijn als het een beetje in de planning past (we hebben in juli een weekendje Parijs gepland)

Gepost door: Guido | 26-04-09

Hallo!!! Heel leuk initiatief! Echt waar.
Maar het uitgewerkt krijgen?
De ene kan dan niet,de andre net wel,Bbrrrr ik duim dat er iets komt,en zou er graag wel bijzijn.
Ik blijf hier de vorderingen volgen!!!

Goe bezig!!!
Groetjes

Gepost door: Elsje | 26-04-09

joepjoep ik heb zoooooooo een goeie ervaringen al gehad met het (beperkte) aantal blogontmoetingen (dolinneke, madame, bientje, jientje, lena en mizzd) dat ik graag hieraan deelneem. Organiseren, da's een ander verhaal, ik ken niks van Gent/Brugge/A'pen, en helaas niet genoeg van BXL om jullie rond te leiden :s maar ik neem graag deel. Begin juli zou nog nét te doen moeten zijn, nadien is 't vakantietijd :D

Gepost door: Blah | 26-04-09

heel leuk idee, en als het kan ben ik er zeker bij!!!
Maar . . . zal moeilijk zijn in de zomer!!
De eene is op vakantie , de kids zijn thuis, de ventjes hebben verlof!!
Om voor iedereen goed te doen, is het toch altijd moeilijk, ik zou er me in alle geval voor vrij maken, als ik natuurlijk niet weg ben! Zou weer eens moeten lukken, ik hou het hier in 't oog!
groetjes en wie weet tot ziens!!!
Yvette

Gepost door: yvette&Tuurke | 26-04-09

prima idee ! heb ook al een paar blogontmoetingen achter de rug en viel hartstikke goed mee!

Gepost door: callemie | 26-04-09

De commentaren zijn gesloten.